Food from Korea

Food we like!


Mina favvo! Svampar från Korea/Japan! Now available in la Suede!


Butternut squash. Only available during Fall.


Korean porridge called 죽 – shook blir uttalet på svenska, våra j:n är inte så aspirerade. In English it’s pronounced as jook.


The white balls are dough made of rice flour. Makes the porridge thicker and also makes a tasty addition.

Hobakjuk can be found here:

Advertisements

4 thoughts on “Food from Korea

  1. Moa says:

    Svamparna smakar bättre än de luktar, haha. Svårt att beskriva hur de smakar…
    Jag har svamparna i grytor, det finns en vegetarisk gryta gjord på koreansk miso (doenjang) med tofu, squash och andra härliga grönsaker. Och svamparna är typ ett måste för mig i den grytan!!!
    Så de ska kokas, gärna i en smakrik gryta :)

  2. Aha, har sån sojabönspasta som jag gör sån soppa på. Men har aldrig sett såna svampar någonstans i Lund, Malmö eller Ggb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s