5 thoughts on “Next project

 1. Spela piano eller spela spel?

  SV: sant. skall på min första träff. Har bara träffat Erik B en gång innan. har aldrig umgåtts med adopterade koreaner innan, av någon anledning, så det skall bli kul. blev medlem i akf gbg i somras men bor ju i lund så akf skåne känns lite mer passande geografiskt. detta är ganska nytt för mig som sagt, allt som det här adoptionsgrejen. första gången på snart 25 år som jag har börjat fundera och gör något. tips?

 2. Moa says:

  Spela piano, för mitt ps2 ligger nedpackad i ett förråd nånstans…
  Jag gjorde ett försök också, men insåg att adopterade i grupp inte skiljer sig mycket från andra grupper – det finns alltid två eller åtta knäppskallar av olika slag som förstör stämningen. Så de människor jag gillar, umgås jag med utanför AKF på fritiden och resten slipper jag ju :)
  Jag har inte tagit till mig känslan av samhörighet bara för att vi alla skulle vara adopterade, utan satsar på dem som verkar vara schyssta, roliga individer istället.

  tips: ha roligt men akta dig för och dra dig undan allt skitsnack.
  Vem är Erik B? :)

 3. Erik Brunnegård, tror jag har stavat rätt. Bestämde mig i våras att jag kanske skulle gå med i AKF gbg för att jag kunde få lite tips och hjälp när det kommer till min resa men har inte kunnat vara med på någon träff. Så Sofia (tror jag hon hette) i gbg sa att AKF finns i malmö också och Erik kontaktade mig och på den vägen är det. Jag har innan inte varit intresserad av att vara med i AKF eftersom jag har träffat några som är en aning “speciella” och inte tyckt att det har varit my cup of tea, men nu när läget är som det är tänkte jag att det kan inte skada att vara lite social och kanske träffa lite nytt folk. Har ju som sagt aldrig umgåtts med adopterade eller varit delaktig i några likande aktiviteter förutom en träff 2003 i gbg när de bjöd in ett koreansk sällskap som lärde oss koreans dans och musik. träffade några jättegoa människor där men har förlorat kontakten sen dess.
  ps. hittade dig för något år sedan på madeinkorea.se och har sporadiskt följt din blogg, fast nu är det väl mer kontinuerligt. Gillar din humor.

 4. Moa says:

  Jaha han :) Har aldrig haft nöjet att träffa honom sneda ögon mot sneda ögon men jag har förföljt honom på facebook så att säga, hehe.
  Alltså, alla människor är ju speciella men jag har märkt att bland adopterade finns det ovanligt många “speciella” människor kategori excentrisk.
  Men du, ibland får vi inbjudningar från koreanska ambassaden att göra roliga saker, filmvisningar med tillhörande mat och dryck eller ännu bättre tillställningar :)
  Jag säger till nästa gång, om du kan ta dig upp hit. Man får nämligen ta med en kompis om man är snabb nog att RSVP:a i tid!
  Hihi, nu är du en av mina 3 kontinuerliga (den ena är min svärmor)! Din blogg har väldigt tuffa bilder, tar du dem med en riktig kamera och stuff eller med hipstamatic prints?

 5. Åh, vad skoj! Säg bara till. Du kan ju adda mig på fb. Jag var uppe i Sthlm i somras för att ha möte på AC och shoppade som en galning på koreanfood och fick mina första stålpinnar. Har inte varit i sthlm sedan jag var 12 eller så, så jag hade skitskoj. Finns mer utbud av än i Göteborg har jag märkt.

  Jag tar vanliga kort men min lameass digitalkamera sedan har jag ett program som gör bilderna till polaroid. http://www.poladroid.net/, kan du ladda ner programmet och sen är det bara att köra igång.

  Jo, tänkte lära mig koreanska, kan ju vara bra med tanke på att jag skall dig, har du några tips på böcker, hemsidor osv? Har kollat in Talk to me in Korean som har hjälpt lite. Dock har jag väldigt svårt för språk, inte min grej, lyssnade på ljudfiler på koreanska och skulle upprepa. Det slutade med att jag satt och upprepade orden på engelska istället för koreanska….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s